Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA Eredeti Alkatrészek®

Weiter
k

Azért, hogy az Ön ŠKODÁJA ŠKODA is maradjon.

A kifutott modellekhez a gyártásuk megszűnése után még 15 éven keresztül állnak rendelkezésre a szükséges alkatrészek. A ŠKODA Eredeti Alkatrészeket® a járművekkel együtt fejlesztik és összhangban vannak minden modellel. A technika legújabb vívmányait képviselik, hiszen az autóipar fejlesztései azonnal megjelennek az Eredeti Alkatrészek tervezésekor és gyártásakor. Kiváló minőségüket és megbízhatóságukat az is biztosítja, hogy a ŠKODA által felhasznált nyersanyagok egymással kémiailag is harmóniában vannak, így késleltethetőek a fényezési és egyéb korróziós károk.

A ŠKODA Eredeti Alkatrészek® tökéletesen illeszkednek autója többi alkatrészéhez, ezzel is biztosítva a rövid javítási időt. Minőségük az autógyártáskor felhasznált alkatrészek minőségével megegyező, így tartja meg az autó a javítás után is eredeti minőségét, értékét. Nem utolsó sorban, tekintettel a ŠKODA Eredeti Alkatrészek® tartósságára, az autó teljes élettartamára vetítve használatuk gazdaságos.

ŠKODA Eredeti Alkatrész ajánlatok

Ár: 10 260 Ft-tól

ŠKODA Eredeti ablaktörlő

Ár: 26 360 Ft-tól

ŠKODA EREDETI AKKUMULÁTOROK

 3 ÉV GARANCIA 

  • Télen -25°C-ig hidegindítási garanciát nyújtanak, és elhanyagolható vízfogyasztásuknak köszönhetően még a legforróbb nyárban is megbízhatóan működnek.
  • Az Ön számára teljesen karbantartásmentesek.
  • Önkisülési aránya a használat teljes időtartamán keresztül alacsony marad.
  • Beépített savszint kijelzéssel rendelkeznek, amelyről az első pillantásra megállapítható, hogy az akkumulátor rendben van-e.
  • Élettartamuk tekintetében egyedülállóak, mivel gyártásuk során kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk fel, amelynek köszönhetően kimagasló ár-érték arányt nyújtanak.

Ár: 7 318 Ft-tól  

ŠKODA EREDETI IZZÓK

Ár: 1 125 Ft-tól

ŠKODA Eredeti fagyálló ablakmosó folyadék (1 liter) 

Ár: 5 500 Ft-tól

ŠKODA Eredeti fagyálló hűtőfolyadék (1,5 liter)

Ár: 46 647 Ft-tól

ŠKODA Eredeti fogasszíj készletek

ŠKODA Economy Alkatrészek

  • Kimondottan a négy évesnél régebbi járművekhez kerültek kifejlesztésre, ennek köszönhetően lehetővé teszik a jármű korának megfelelő gazdaságos javítást.

  • Valódi ŠKODA Alkatrészek, amelyek egy világmárka minden szakértelmét képviselik. Ezeket az alkatrészeket a konszern fejlesztési részlege ellenőrzi és engedélyezi.

  • Különlegesen vonzó csomagárakon érhetők el, beszereléssel együtt. Így Ön már előre pontosan tudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás.

  • Számos gyakori kopóalkatrész-javításhoz rendelkezésre állnak. Így a kínálat részei például az Economy fékbetétek és féktárcsák, kipufogódobok, indítóakkumulátorok, valamint lengéscsillapítók.

  • A vezetési stílustól függően nem olyan hosszú élettartamúak, mint a ŠKODA Eredeti Alkatrészek®, azonban a régebbi járművek esetében mindenképpen okos és előnyös árú megoldást jelentenek.

Ár: 6 870 Ft-tól

ŠKODA Economy ablaktörlő

Ár: 21 130 Ft-tól

ŠKODA Economy akkumulátor

ŠKODA Eredeti Cserealkatrészek

Tudja Ön, hogy az új Eredeti Alkatrészek minden előnyét élvezheti akár 68%-al alacsonyabb* áron és közben a környezetet is kímélheti? Csak használja a ŠKODA Eredeti Cserealkatrészeket.

A ŠKODA Eredeti Cserealkatrész program gyárilag felújított alkatrészeket kínál. A felújítás során az alkatrészt teljesen szétszerelik, megtisztítják, bemérik és ellenőrzik. Az egyes alkotóelemeket felújítják, vagy teljesen újra cserélik. A visszavett alkatrészek nagyarányú felhasználásának köszönhetően a környezetet jelentősen kevesebb hulladékkal terhelik, ugyanakkor nem pazarolják az energiát és a gyártókapacitást.

             Miért érdemes Cserealkatrészt vásárolni?

 

Az alacsonyabb költségeknek köszönhetően az árelőny 9-68% közötti* (ajánlott fogyasztói árak esetén). Az új alkatrésszel megegyező minőség és garanciaidőtartam A felújítás folyamata messzemenően környezetkímélő. Az új alkatrész előállításához képest elektromosáram- és hőmegtakarítás jelentkezik. A környezetet ezáltal kevesebb emisszió terheli. Ezenkívül a szétszerelt, javíthatatlan alkatrészek a legújabb ökológiai eljárásokkal kerülnek újrafelhasználásra. 

 

* Az árösszehasonlítások a kiadáskor érvényben lévő árakra vonatkoznak.