Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA SUPERB Kényelem

Integrált kesztyű

Nem csupán az ülés fűtésére kínálkozik lehetőség, hanem a kormánykerékére is. Az infotainment-rendszeren keresztül kezelhető kormánykerékfűtés a hideg napokon is melegen tartja a kezeit.

ŠKODA SUPERB Kényelem

Élje meg autója nagy teljesítményét teljes kényelemben és biztonságban.

Az adaptív lengéscsillapításszabályozás (Dynamic Chassis Control; DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát. Az infotainment menürendszer segítségével egyéni igényeinek megfelelően négy üzemmód közül választhat: Normal, Comfort, Eco vagy Sport (opcionális).

ŠKODA SUPERB Kényelem

Személyre szabható

A vezető eltárolhatja személyes beállításait, például az adott menetprogramot, az elektromos állítású ülés pozícióját, a Climatronic klímaberendezés, a különböző vezetői segédrendszerek és az infotainment-berendezés beállításait.

ŠKODA SUPERB Kényelem

Kényelmes hőmérsékletszabályozás

A Climatronic klímaberendezés mindenkor optimális hőmérsékletet biztosít az utastérben. A vezető, az első utas és a hátul helyet foglalók egyaránt külön zóna szerint állíthatják a hőmérsékletet, így az egész család kellemes közérzettel autózhat.

ŠKODA SUPERB Kényelem

Nincs szabad keze, hogy kinyissa a csomagtérajtót?

Mozgassa röviden lábát a hátsó lökhárító alatt és a csomagtérajtó "varázsütésre" nyílik, illetve zárul.

ŠKODA SUPERB Kényelem

Hangulatvilágítás

Ön választ - a SUPERB kellemesen lágy fényű LED utastérvilágításának tíz különböző színárnyalatával minden út még kellemesebbé tehető.

ŠKODA SUPERB Kényelem

Nem kell újra beállítania!

Az elektromosan állítható vezetőülés memóriájában három különböző üléspozíció és külső visszapillantó tükör beállítás tárolható el. 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra