Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA SUPERB Dizájn

Tökéletesség a részletekben

A Superb dizájnja nemcsak arra ösztönzi, hogy egyszer megnézze, hanem arra is, hogy alaposan megismerje. A jellegzetes szögletes kontúrok és az éles dinamikus vonalak megmutatják, hogy miként rejlik az egész forma szépsége az izgalmas részleteiben. Az eredmény pontosság és céltudatosság bizsergető együttese.

ŠKODA SUPERB Dizájn

Egyedi és erőteljes

A Superb legfőbb erényei között szerepel a tágas térkínálata, amely elődjéhez képest is bővült. Ennek hátterében elsősorban a Volkswagen Csoport moduláris MQB platformjának alkalmazása áll, amely hosszabb tengelytávot, szélesebb nyomtávot és ezzel optimális belső méreteket tesz lehetővé.

ŠKODA SUPERB Dizájn

Erős és karakteres

Elegáns, kifejező és ugyanennyire mutatós - új zászlóshajónk hátuljára szélesebb, LED-technikájú lámpákat helyeztünk a még karakteresebb és kifejezőbb megjelenésért. Nagyobb szélesség, erőteljesebb megjelenés, ragyogóbb hatás. 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra