Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA SUPERB SportLine

Sportos belső tér

A belső tér a SportLine logós karbon dekorbetéttel rendelkezik. Az ezüst varrással ellátott fekete Alcantara bőr kárpitos sport első és hátsó ülések maximális kényelmet biztosítanak még dinamikus vezetés közben is. A beépített memóriával ellátott, elektromosan állítható vezetőülés az alapfelszereltség részét képezi. A belső sportos stílust erősíti az aluminium pedálszett és a fekete tetőkárpit is.

ŠKODA SUPERB SportLine

Bőr sportkormány

A sportos kinézetű, 3-küllős, multifunkciós kormánykerék ezüst varrással és króm elemekkel készül. A rádió és a telefon egyenesen a kormányról irányítható. Ezeken felül ráadásul az impozáns Maxi-DOT színes kijelzőt is tartalmazza a modell.

ŠKODA SUPERB SportLine

Teljesítmény monitor

A Superb Sportline infotainment rendszerrel is felszerelhető, ami még több információval és szórakoztató funkcióval ruházza fel az autó

ŠKODA SUPERB SportLine

Személyre szabható

A vezető eltárolhatja személyes beállításait, például az adott menetprogramot, az elektromos állítású ülés pozícióját, a Climatronic klímaberendezés, a különböző vezetői segédrendszerek és az infotainment-berendezés beállításait.

ŠKODA SUPERB SportLine

Sportos részletek

Még az olyan praktikus részletek is, mint például a SportLine küszöbvédő díszléc, a sportos látványvilágot követik, és tovább növelik az autó különleges megjelenését.

 

ŠKODA SUPERB SportLine

Keréktárcsák

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra