Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Combi Connectivity

Media Command

A Media Command alkalmazással vezérelheti a fedélzeti szórakoztatást táblagépével vagy okostelefonjával a Wifi hálózaton keresztül, függetlenül attól, hol ül éppen.

ŠKODA SUPERB Combi Connectivity

SmartLink+

A SmartLink+ bizonyos okostelefonos alkalmazások az autó hang-/infotainment-rendszerén keresztüli kényelmes vezérlését teszi lehetővé, részben akár menet közben is - igény szerint az érintőképernyőről, a kezelőelemekkel vagy hangvezérlés útján.

ŠKODA SUPERB Combi Connectivity

SmartGate

A SmartGate technikája segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja okostelefonját vagy táblagépét a jármű rendszerére, mindenkor elérve olyan hasznos információkat, mint például az üzemanyag-fogyasztás vagy a menetdinamikai adatok.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra