Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA SUPERB Komfort asszisztens rendszerek

Távolsági fényszóró szabályozás II. (Smart Light Assist)

A távolsági fényszóró szabályozás II. dinamikus fényszórószög-állítást és a távfény fénykévéjének automatikus kitakarását tartalmazza. Ahelyett, hogy automatikusan kikapcsolná a távolsági fényszórókat, egy "maszk" a fénykéve azon része elé fordul automatikusan, amely elvakítaná a szembejövő forgalmat. Ez azt jelenti, hogy a távolsági fényszórót folyamatosan lehet használni és élvezni a nagy hatótávolságát anélkül, hogy ez a szembejövő forgalmat zavarná. 

ŠKODA SUPERB Komfort asszisztens rendszerek

Automatikus követési távolság tartása

Az adaptív tempomat, az alapvető sebességtartó funkció mellett a megfelelő követési távolságot is biztosítja az Ön előtt haladó járművekkel szemben. 

ŠKODA SUPERB Komfort asszisztens rendszerek

Sávtartó asszisztens

Egy másik asszisztens rendszer, amely a belső visszapillantóban található multifunkcionális kamerát veszi igénybe, segít az autót a jó sávban tartani.

ŠKODA SUPERB Komfort asszisztens rendszerek

Közlekedési táblák felismerése

A közlekedési táblák felismerése funkció együttműködve a multifunkcionális kamerával és a navigációs rendszerrel (Amundsen vagy Columbus) képes felismerni és megjeleníteni bizonyos közlekedési táblákat a Maxi-DOT-on és navigációs kijelzőjén is.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra