Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA RAPID Csomagtér

Befogadóképesség

A csomagtér alapból 550 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig 1490 literessé váló befogadóképessége kategóriaelsővé teszi az autót. Szükség szerint egy vagy két háttámla lehajtásával több tárolótér nyerhető.

ŠKODA RAPID Csomagtér

Hálórendszer

A hálók megbízható rögzítési megoldást jelentenek. Ezenfelül áttekinthetővé teszik a csomagokat is.

ŠKODA RAPID Csomagtér

Kétoldalú csomagtérborítás

Használja a szőnyeget elegáns szövésű oldalával felfelé fordítva ha éppen nem szállít semmi piszkosat. Szükség esetén pedig egyszerűen csak fordítsa meg, és használja a mosható gumis oldalát.

ŠKODA RAPID Csomagtér

Hátra hajtható kalaptartó

Sokszor előfordul, hogy valami apró, de annál értékesebb dolgot kell szállítanod a csomagtartóban, máskor a család bőröndjeinek keresed a legideálisabb helyet. Az új ŠKODA RAPID SPACEBACK a beépített hátsó rekesszel mind a két helyzetben kisegít, sőt, ha akarod ezt pár mozdulattal el is pakolhatod, amikor nincs rá szükséged.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra