Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA RAPID Infotainment

Swing rádió

Akár gyermek dalok, popzene, rock vagy klasszikus zene - a Swing rádió rendszer csökkenti az utazások hosszát. FM rádióval, kettős antennával, SD memóriakártya foglalattal rendelkezik.

ŠKODA RAPID Infotainment

Bolero rádió

Fejlett menürendszert és funkciókat, valamint jól használható, precíz érintésvezérlést kínál. Az autóval kapcsolatos beállítások is a rádió kijelzőjén keresztül érhetők el.

ŠKODA RAPID Infotainment

Amundsen navigációs rendszer

A 6,5" átmérőjű, érintőképernyős kijelzőről vezérelhető Amundsen navigációs rendszernek két SD-kártya-nyílása van, és rendelhető hozzá egy SD-kártyára telepített térképkészlet is.

 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra