Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA RAPID Asszisztens rendszerrek

Front Assist

A Front Assist az első lökhárítóba épített radarral figyeli az előttünk haladó járművet és, - a Maxi-DOT kijelzőn - hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt az ütközés veszélyére. Ha a járművezető nem reagál, az ütközés súlyosságának mérséklése érdekében a rendszer lefékezi az autót.

ŠKODA RAPID Asszisztens rendszerek

Fáradtságérzékelő

Ez az intelligens asszisztens rendszer a szervokormány érzékelőivel rögzített adatok alapján észleli a vezető fáradását. A Maxi-DOT kijelző ilyenkor figyelmezteti a sofőrt, hogy tartson szünetet.

ŠKODA RAPID Asszisztens rendszerek

Start-Stop rendszer

Az alapjárati motor automatikus lekapcsolásával a Start-Stop rendszer üzemanyagot takarít meg, például forgalmi lámpák előtti várakozásnál, amikor lassan halad a forgalom. A kuplung benyomásával a motor automatikusan újraindul. A kisebb motorterhelést és a még gazdaságosabb menetet tovább segíti az energia-visszanyerő funkció, amellyel az autó mozgási energiája az akkumulátor újratöltésére fordítható.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra