Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA RAPID SPACEBACK Connectivity

SmartLink és SmartGate

A SmartLink+ rendszerrel az autó infotainment rendszere biztonságos menet közbeni telefonálást tesz lehetővé. Ezenfelül az összes telepített, igazoltan járműbiztos alkalmazás kompatibilis a MirrorLink® rendszerrel. A SmartLink+ rendszernek SmartGate funkciója is van. Ennek segítségével az okostelefon WiFi-kapcsolaton keresztül az autóhoz csatlakoztatható, és így olyan hasznos menetadatok férhetők hozzá, mint a vezetés gazdaságossága, a menetdinamika vagy a szervizinformációk.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Connectivity

Tökéletes összhang az autó és a telefon között

A MirrorLink™ segítségével a rádió kijelzőjén megjeleníthető az okostelefon képernyője. A MirrorLink™ minden alkalmazással kompatibilis, amelyet autóban való használatra biztonságosnak nyilvánítottak.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Connectivity

USB port

 Az USB port lehetővé teszi a kívánt zeneszámok lejátszását MP3 és WMA formátumban is.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra