Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA RAPID SPACEBACK Kényelem

Start-Stop rendszer

Az alapjárati motor automatikus lekapcsolásával a Start-Stop rendszer üzemanyagot takarít meg, például forgalmi lámpák előtti várakozásnál, amikor lassan halad a forgalom.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Kényelem

Klímaberendezés

Az elektronikus légkondícionálás nem csupán a forró nyári hónapokban használható. Nedvességérzékelőjével egész évben maximális kényelmet biztosít, még a bepárásodott szélvédőt is megtisztítja.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Kényelem

Parkoló radar

 

Az első és hátsó parkolóradarok segítségével, melyek vizuálisan és hangjelzéssel is jelzik a különböző tárgyaktól való távolságot, gyerekjáték a parkolás.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Komfort

Deine Geschwindigkeit

Der Tempomat hält die eingestellte Geschwindigkeit automatisch. Das ist vor allem bei längeren Fahrten auf der Autobahn komfortabel.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Komfort

Maxi-DOT Display

Das Maxi-DOT Display zeigt neben den Daten aus dem Bordcomputer auch die des Radios und gegebenenfalls auch Informationen des Navigations-Systems oder des Telefons an.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra