Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect

A ŠKODA Connect olyan online-szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek mindenekelőtt az Ön biztonságát növelik. A szolgáltatások kényelmes hozzáférést kínálnak különböző online-, illetve járműinformációkhoz.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect: Infotainment online

Csatlakozzon infotainment-rendszerével az internetre és élvezze az online-szolgáltatások széles kínálatát, például aktuális közlekedési és torlódás-információkkal vagy éppen importált útvonalakkal.

 

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

Parkolási pozíció

Kívánságra a parkolók esetében is okostelefonra hívható le az autó pontos parkolási pozíciója, címmel, illetve a parkolás dátumával és időpontjával.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

ŠKODA Connect: Proaktív szolgáltatások

A ŠKODA Connect proaktív szolgáltatásai műszaki, illetve információs segélyhívásra, automatikus balesetjelentésre, szervizidőpont-egyeztetésre, valamint jármű-állapotjelentés lekérésére is lehetőséget kínálnak.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

Vészhívó gomb

Az első ülések felett, a tetőkárpiton található piros gomb megnyomására baleset esetén automatikusan aktiválódik a vészhívás.

ŠKODA OCTAVIA Connectivity

SmartLink

A SmartLink+ (MirrorLink®, Apple CarPlay, Android Auto, Smartgate) az infotainment-rendszeren keresztül vezérelhető és a mobiltelefon menet közben is biztonságos használatát teszi lehetővé. A SmartLink+ rendszere a SmartGate funkciót is tartalmazza, amelynek segítségével Ön WiFi-kapcsolaton keresztül bizonyos járműadatokat a távolból is lekérhet okostelefonjára. 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra