Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Octavia - Csatlakoztathatóság

Korszerű infotainment rendszerek

Az Octavia alapfelszereltségként tartalmazza az infotainment rendszert 13"-os kijelzővel, navigációval, Functions on Demand, Personalisation 2.0, online rádió és a középkonzolon elhelyezett kijelzőtisztítóval. További felszereltségek, mint például a Canton hangrendszer és a Head-Up Display opcionális csomagok részeként rendelhetők.

Škoda Octavia - Csatlakoztathatóság

5 USB-C porttal és telefonbox induktív töltési funkcióval

Az Octavia négy USB-C gyorstöltő porttal (45 W) van felszerelve - kettő elöl, kettő pedig hátul. Egy ötödik USB-C port (15 W) a visszapillantó tükörben található a kamera töltéséhez. Az okostelefonok induktív módon tölthetők a telefonfülkében, akár 15 W-os teljesítmény mellett, aktív hűtéssel.

Škoda Octavia - Csatlakoztathatóság

Természetes hangvezérlés

A "Laura" hangasszisztens 15 nyelvet ért és minden szavadra figyel. Segít a navigáció, a média, az infotainment, a légkondicionáló és a szöveges üzenetek vezérlésében, miközben Ön a vezetésre koncentrálhat.

Škoda Octavia - Csatlakoztathatóság

Škoda Connect

A Škoda Connect kétféle online szolgáltatáshoz biztosít hozzáférést. Míg az Infotainment Online például valós idejű információs szolgáltatásokat kínál, addig a Care Connect a szerviz- és biztonsági funkciókról szól. A Škoda Connect segítségével a MyŠkoda Essential és a MyŠkoda applikáción keresztül távolról vezérelheti a jármű kiválasztott funkcióit, és élvezheti a praktikus segítségnyújtási szolgáltatásokat.

Škoda SOctavia - Csatlakoztathatóság

SOS segélyhívó funkció

Bizonyos Škoda Connect szolgáltatások a tetőkárpiton található gombokkal aktiválhatók. A segélyhívó funkció, a piros SOS gomb azonnal segítséget hív, ha Ön súlyos közúti baleset részese vagy szemtanúja. Meghibásodás esetén a beltéri világítás alatti jobb oldali gomb segítségével léphet kapcsolatba a szervizzel. Ha információra van szüksége, a mellette lévő gomb összekapcsolja Önt a Škoda Infoline-nal.

Škoda Octavia - Csatlakoztathatóság

SmartLink

A SmartLink kapcsolatot kínál okostelefonja és a beépített infotainment rendszer között az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. Játsszon zenét, navigáljon, szerkesszen szöveges üzeneteket, fogadjon hívásokat vagy hallgassa kedvenc podcastját.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra