Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Octavia LED Fényszórók

LED Mátrix Fényszórók

A LED Mátrix fényszórók szintén LED-eket használnak minden funkcióhoz, de erősebbek, mint a hagyományos fényszórók, és úttörő mátrix funkcióval is rendelkeznek. A LED Mátrix fényszórók ugyanolyan négyszemű kialakítással rendelkeznek, mint az alap LED fényszórók, de ez utóbbiaktól eltérően a hatszögletű modulokat Crystallinium™ - egy vadonatúj, színes kristályos üvegen alapuló funkció egészíti ki, amely új színérzetet kölcsönöz a fényszóróknak.

Škoda Octavia LED Fényszórók

Mátrix funkció

A LED-es fényszórók mátrix funkciója egy többfunkciós kamerát használ, amely felismeri a szembejövő járművek fényforrásait, és az egyes LED-chipek segítségével valós időben elhalványítja az egyes fényszegmenseket, amelyek más járműveket vagy közlekedési táblákat világítanának meg. Ez tökéletesen megvilágított utat és nagyobb biztonságot eredményez.

Škoda Octavia LED Fényszórók

LED-es hátsó lámpák

A LED-es mátrix fényszórókat LED-es hátsó lámpák egészítik ki, animált irányjelzőkkel és vészjelzővel.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra