Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Combi Biztonsági asszisztens rendszerek

Front Assist prediktív gyalogosvédelemmel

Az elülső rácsba beépített radarkészülékkel rendelkező Front Assist az elöl haladó jármű távolságának felügyeletére szolgál, automatikus lassítással és fékezéssel együtt. Az OCTAVIA egy olyan első radarasszisztenssel van felszerelve, amely egy audiovizuális jellel és enyhe fékezéssel figyelmeztető, prediktív gyalogosvédelemmel lett bővítve.

ŠKODA OCTAVIA Combi Biztonsági asszisztens rendszerek

Holttér-figyelő rendszer

A hátsó lökhárítóban található radarérzékelők felügyelik az autó mögötti és melletti holtteret. Az érzékelők a környező járművek távolsága és sebessége alapján döntik el, hogy kell-e figyelmeztetni a járművezetőt.

ŠKODA OCTAVIA Combi Biztonsági asszisztens rendszerek

Fáradtságérzékelő

A fáradtságérzékelő vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra