Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Combi Egyszerű parkolás

PARK ASSIST rendszer

A Park Assist tökéletes támogatást nyújt mindazoknak, akik el szeretnék kerülni a körülményes tolatást a beparkolás során. Ez a rendszer segít megfelelő parkolóhelyet találni, valamint kereszt- és hosszirányú parkolóhelyre is beparkolja a járművet - sőt az utóbbiból önállóan ki is parkolja. Önnek csak a gázadással és a fékezéssel kell foglalkoznia.

ŠKODA OCTAVIA Combi Egyszerű parkolás

Vontatmány asszisztens

Szeretné beparkolni utánfutós autóját? A vontatmány asszisztens egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a parkolási manővert. Ez a rendszer hátramenetnél az irány megadása után átveszi a kormányzást.

ŠKODA OCTAVIA Combi Egyszerű parkolás

Tolatókamera

A jármű hátulján található tolatókamera ellenőrzi a jármű mögötti területet és megmutatja a tolatás vonalát is a képernyőn.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra