Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Technológia

ŠKODA Connect

Az egyedülálló ŠKODA CONNECT két szolgáltatástípust tartalmaz. Az Infotainment Online valós idejű navigációt és tájékoztatást biztosít, a Care Connect a segítségre és biztonságra összpontosít, lehetővé téve a jármű távoli elérését és ellenőrzését. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI Technológia

ŠKODA Connect

A teljes és tartós online jelenlét nem csak a szórakoztató tartalmakhoz és információkhoz biztosít hozzáférést, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy útközben kérjen segítséget. A ŠKODA CONNECT összekapcsolja a korlátlan kommunikációs lehetőségek világával.

ŠKODA OCTAVIA Combi Technologien

USB Anschlüsse

Gute Nachrichten! Keine Streitereien mehr über USB-Anschluss und Steckdose, denn der OCTAVIA Combi bietet hier eine ideale Lösung. Zwei USB-Anschlüsse sowie eine 230V-Steckdose warten auf die Passagiere auf der Rückbank. Zusätzlich finden Sie vorne einen AUX- und einen weiteren USB-Anschluss.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra