Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path
Path

Modell áttekintés

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA RS

OCTAVIA RS

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA iV

OCTAVIA iV

Elegáns céges autó, tágas családi kombi, vagy egy minden kalandban partner szabadidőautó? Te döntöd el, hogy a számos arca közül melyikre van szükséged éppen. Vidd el a gyerekeket reggel az iskolába, utána érkezz meg életed üzleti megbeszélésére elegánsan, majd szökj meg egy kicsit a szürke hétköznapok elől egy kalandos helyre. Az új OCTAVIA SCOUTmodellel egycsapásra fordulnak unalmas napjaid izgalmas élményekké.

Tapasztald meg az új OCTAVIA SCOUT nyújtotta szabadságot, minden nap!

Elég egy pillantást vetned rá, hogy érezd: itt valami más vár rád, mint amit eddig megszoktál. Az egyedi kiegészítők, az emelt magasságú futómű, és a különleges keréktárcsák olyan megjelenést biztosítanak az OCTAVIA SCOUT számára, amely téged is magabiztossá tesz. Pedig még bele sem ültél.

Kényelmes, csendes, és High-tech

A SCOUT logóval díszített, és ThermoFlux üléshuzattal borított első ülések garantálják a kényelmed minden terepviszonyon

A rozsdamentes acél pedálok erőt és biztonságot sugallnak.

Elektromechanikusan vezérelt rögzítőfék, a DSG váltó Shift by Wire rendszere, az elegáns krómozott részletek, opcionális induktív töltésű telefonfiók és USB-C csatlakozók.

Az új OCTAVIA SCOUT tágas utastere és hatalmas csomagtatója nem állít választás elé akkor sem, ha a napi rutin helyett csomagokkal megpakolva indulnál pihenni a hegyek felé.

Belső tér

A SCOUT kivitelben elérhető az új OCTAVIA összes újdonsága: a digitális műszeregység, a hatalmas központi kijelző, vagy éppen a Head-up Display. Az utastér mégis egyedi hangulatú, és érzés, amit a külseje váltott ki benned, itt kiteljesedik.

Ha egy ŠKODA modell neve mellett a SCOUT feliratot látod, biztos lehetsz benne, hogy kiemelkedő menetteljesítményeket nyújt számodra úttalan utakon is. Ha az összkerék-meghajtású OCTAVIA Scoutot választod, kapsz mellé egy olyan segítőtársat is, aki folyamatosan értékeli a vezetési helyzetet, és automatikusan beállítja a forgatónyomaték eloszlását a tengelyek, vagy az egyes kerekek között, hogy te biztonságosan eljuss oda, ahová csak szeretnél. Vezessen utad akár száraz autópályán, havas hegyi szerpentinen, vagy rögös földúton át.

A "Vezetői profil" funkció egy speciális Off-Road módot kínál, amely kimondottan az aszfaltmentes utakhoz alkottak meg a mérnökök. Ez az üzemmód módosítja a menetstabilizátor beállításait, és magában foglalja a Down-hill funkciót, amellyel kényelmesen és biztonságosan ereszkedhetünk le a legnagyobb lejtőn is. Az OCATAVIA SCOUT off-road jellemzői közé tartozik még a 15 mm-rel emelt futómű és egy kiegészítő felszereléscsomag, amely védi az alvázat és a hajtásláncot. Az Off-Road módhoz 4x4 meghajtás szükséges.

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

BETEKINTÉS A SZERVIZ ÉS TARTOZÉKOK VILÁGÁBA

Új ŠKODA modelljének átvétele után is gondoskodunk a felhőtlen autózásról.

 

A ŠKODA OCTAVIA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,3-5,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-130 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.