Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path
Path

Figyelem! Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét arra, hogy a hazai márkakereskedésekben az OCTAVIA Limousine típusú új gépjárművek jelenleg nem rendelhetőek meg, értékesítésük megszűnt. Készülünk az új kivitel hazai bevezetésére. Az OCTAVIA modell esetében a Combi modell kivitel továbbra is rendelhető.

Modell áttekintés

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA RS

OCTAVIA RS

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA iV

AZ ÚJ OCTAVIA iV és COMBI iV

Ha akarod elektromos, ha akarod hibrid vagy benzines. 

Csatlakozz a városi utazások új korszakához. Csak töltsd fel akár egy egyszerű konnektorról az új ŠKODA OCTAVIA iV akkumulátorát, hogy csendben, kibocsátásmentesen indulhass el reggel a városba a mindennapi ügyeket intézni. Akár 60 kilométeren át tisztán, elektromosan. Ha pedig hosszabb távra indulnál, élvezd a 1,4 TSI motor nyújtotta előnyöket.

Elektromos

A nagyteljesítményű akkumulátornak köszönhetően az új ŠKODA OCTAVIA iV biztosítja számodra mindazokat az előnyöket, amelyeket a tisztán elektromos autó tulajdonosok élvezhetnek. Teljesen kibocsátásmentes közlekedés (mindezt akár 60 kilométeren át), fantasztikus gyorsulás és rugalmasság, programozható előhűtés- és fűtés, és ezek tetejébe jelenleg az elektromos áram legolcsóbb "üzemanyag". És akkor arról még nem is szóltunk, hogy tölteni bárhol tudod, ahol konnektor van. A teljes feltöltéshez pedig elég akár 3,5 óra.

Hibrid

A hibrid technológia segít megnyújtani az a távolságot, amellyel az elektromos autózás legjobb részét élvezheted. Ebben az üzemmódban az elektromos meghajtás az induláskor kapcsol csak be, csökkentve a kibocsátást, és növelve a gyorsulást.

Benzin

Hatótáv para? Ugyan már! A környezetkímélő 1.4 TSI benzinmotornak köszönhetően bárhová odaérsz, ahová csak szeretnél. Gyorsan és kényelmesen. A 40 literes üzemanyagtank több száz kilométeres hatótávot biztosít számodra.

Nem igaz, hogy a régi jó dolgok mindig eltűnnek!

Az új ŠKODA OCTAVIA iV a legmagasabb színvonalú hajtáson kívül mindenben azt nyújtja számodra, ami miatt már eddig is vásárlók milliói kedvelik az OCTAVIA modelleket generációk óta. Tágas, ötszemélyes utastér, kiemelkedő kényelmi és biztonsági funkciók, és bár valamivel kisebb, de még így is hatalmas 450 literes csomagtér. Ismerd meg a negyedik generációs ŠKODA OCTAVIA újdonságait, melyekről az iV modelleknél sem kell lemondanod.

Technológia

ÚJ OCTAVIA RS iV

Van annál jobb érzés, amikor nem kell lemondanod arról az élményről, amit egy OCTAVIA RS nyújt, de mégis nyugodt lelkiismerettel nyomhatod a gázpedált, mert közben megóvod környezetedet is? Az új, konnektoros hibrid OCTAVIA RS iV ezt nyújtja neked. És még akár 245 lóerő összteljesítményt és 400 Nm nyomatékot is. A többiről pedig felesleges beszélni, érezni kell, bár néhány részletről azért még érdemes tudnod.

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA iV

ŠKODA OCTAVIA iV

Figyelem! Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét arra, hogy a hazai márkakereskedésekben az OCTAVIA Limousine típusú új gépjárművek jelenleg nem rendelhetőek meg, értékesítésük megszűnt. Készülünk az új kivitel hazai bevezetésére. Az OCTAVIA modell esetében a Combi modell kivitel továbbra is rendelhető.

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

BETEKINTÉS A SZERVIZ ÉS TARTOZÉKOK VILÁGÁBA

Új ŠKODA modelljének átvétele után is gondoskodunk a felhőtlen autózásról.

 

Tájékoztatjuk, hogy a ŠKODA plug-in hybrid modellek ideiglenesen nem érhetőek el.

A ŠKODA OCTAVIA és OCTAVIA COMBI iV modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 3,9- 7,3 l/100km, CO2 kibocsátása: 98-165 g/km 

 A ŠKODA OCTAVIA iV RS és OCTAVIA COMBI iV RS modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,8-7,3 l/100km, CO2 kibocsátása: 121-165 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. 

A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora.