Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ Simply Clever

ELEKTRONIKUS GYEREKZÁR

Ha biztonságról van szó, az új ŠKODA KODIAQ nem köt kompromisszumokat, egyszerűen csak bámulatos biztonságtechnikát vonultat fel. A KODIAQ új biztonsági megoldásai közé a elektronikus gyerekzár és a prediktív gyalogosvédelem tartozik.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever

FELSŐ TÁROLÓREKESZ

Ez a meglepően tágas, dönthető fedővel rendelkező rekesz az utasoldali ülés műszerfalának felső részében található.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever

KESZTYŰTARTÓ

Az utasoldali ülés műszerfalának alsó részé- ben található zárható tárolórekesz hűthető, így van lehetőség hűtött frissítők tárolására is utazás közben.

ŠKODA KODIAQ Simply Clever

JUMBO BOX

A tágas tárolórekesz az első kartámaszban található. Ebben például elektronikus eszközök vagy hideg ropogtatnivalók tárolhatók.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra