Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ Egyszerű parkolás

AREA VIEW - KÖRNYEZETFIGYELŐ RENDSZER

Az Area View kamerarendszer négy kamerát használ, amelyek a jármű körüli területet felügyelik. A valós idejű kép az infotainment-rendszer képernyőjén jelenik meg, így Ön szinte minden elképzelhető helyzetre gyorsan reagálhat.

ŠKODA KODIAQ Egyszerű parkolás

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

Szívesen használna utánfutót, ám idegenkedik a tolatásos manőverektől? A vontatmány asszisztens a tolatások során átveszi a járműszerelvény irányításának feladatát, Önnek csupán azt kell megadnia, hogy hol és mikor kezdődjön, illetve végződjön a manőver. Szinte gyerekjáték!

ŠKODA KODIAQ Egyszerű parkolás

Park Assist

A Park Assist segítségével a szűk helyekre is könnyű a beállás. A rendszer a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásában is segít, majd igény szerint az útra merőleges, illetve azzal párhuzamos helyekre is automatikusan kormányozhatja be az autót. Az úttal párhuzamos helyek elegendő, ha mindössze 60 centiméterrel hosszabbak a járműnél.

ŠKODA KODIAQ Egyszerű parkolás

KIÁLLÁSI ASSZISZTENS

Ez a kisegítő, a holttérfigyelő rendszer részeként, ugyanazokat a radarokat használva segít a biztonságos tolatásban gyenge látási viszonyok mellett. Még a fékeket is működésbe hozza, ha elkerülhetetlen veszélyt érzékel.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra