Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ Tágasság

Belső szépség

Tegye a teret még kényelmesebbé a belső hangulatvilágítással, amelyek az autó belsejében végigfutva biztosítanak tökéletes hangulatot az összes utazáshoz.

ŠKODA KODIAQ Tágasság

HELY A VÁRT VENDÉGEK RÉSZÉRE

Az ötüléses belsővel 720 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a hátsó üléstámlák ledöntésével 2065 literesre növelhető. Nem csoda, hogy a tér "A Nagy Otthon" nevet kapta. A hátsó ülések a csomagtartóban Ötüléses belső tér található leengedő karral is lendönthetőek

ŠKODA KODIAQ Tágasság

KÉTOLDALÚ CSOMAGTÉRBORÍTÁS

Amikor nem szállít semmit, amitől az autó piszkos lehet, a kárpit elegáns oldalát használhatja, ám amikor szükséges, megfordíthatja a kárpitot, hogy a mosható gumifelület nézzen felfelé.

ŠKODA KODIAQ Tágasság

Hétüléses belső tér

Ha nem teljes létszámmal utazunk, hétüléses autónkban az éppen szükséges csomagteret alakíthatjuk ki. Hajtsuk le a harmadik sor üléseit és 630 literes csomagteret kapunk. Hajtsuk le a második sor üléseit is és máris 2005 liternyi szabad térhez jutottunk.

ŠKODA KODIAQ Tágasság

REJTETT RAKODÓREKESZ

A harmadik sor üléseinek használatakor a kalaptartót le kell venni. A rejtett rakodórekesz extra helyet biztosít a tárolásához, így nem kell a garázsban vagy otthon tartania

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra