Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

LED főfényszórók

Az első fényszórók a KODIAQ legkarakterisztikusabb elemei. Az élesen megrajzolt ködfényszórók a hűtőrács magasságában helyezkednek el, ahol tökéletesen védve vannak a károsodástól, ami szintén utal az autó terepképességeire.

Macskaszemek

A macskaszemek között elhelyezett elemnek esztétikai és gyakorlati funkciója is van. A csomagtartó élei körül fut, így védi a lökhárítót a sérülésektől pakolás közben. Ha közelebbről megnézzük az elemet, méhsejt motívumot fedezhetünk fel rajta.

LED hátsó fényszóró

A szintén LED technológiával felszerelt hátsó lámpák a cseh kubizmus és az ország üvegkészítő hagyományára utaló kristályos dizájnjegyeket viselik magukon. A ŠKODA autóira jellemző éles vonalak és a jellegzetes C alak teszi magabiztosan egyedülállóvá a járművet.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra