Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE csomagtér

KIVEHETŐ LED-ZSEBLÁMPA

Érkezett már úgy haza, hogy a sötétben nem találta a kulcsait a táskájában? És a zseblámpa a bezárt házban volt? Egyszerű eszközünk ötletes megoldást nyújt problémájára. A ŠKODA KODIAQ opcionálisan egy kivehető LED-zseblámpát tartalmaz a csomagtérben.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE csomagtér

RAKODÓELEMEK

Ahogy a ŠKODA-tól már megszokhattuk, az új ŠKODA KODIAQ csomagtere elképesztően praktikus lehetőségeket kínál. A csomagokat biztonságosan rögzíthetjük a csomagtér új rakománypántjaival. Például csúsztassa csupán be a pántok közé a dobozokat és bevásárlószatyrokat, és nem fognak többé csúszkálni. A rakománypántok összehajthatók és a csomagtér oldalán tárolhatók.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE csomagtér

AKASZTÓK A CSOMAGTÉRBEN

A KODIAQ csomagterének nagyszerű variálhatóságát és használhatóságát növeli a két oldalsó kampó is. Ezeket úgy terveztük, hogy fel lehessen rájuk akasztani olyan dolgokat vagy csomagokat, amelyek egyébként nem lennének stabilan vagy biztonságosan tárolhatók a csomagtér padlóján. Különösen értékelni fogja őket, ha vásárolni megy, vagy ha sportfelszereléseit kell szállítania.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE csomagtér

RÖGZÍTŐHÁLÓK

A csomagtérben található hálók, kampók és polcok találékonyan megtervezett rendszerének hála nincs szükség kompromisszumra a mozgékonyság és a praktikusság között. A rögzítőkampókkal ellátott hálórendszerrel kivédhető, hogy a kisebb tárgyak szétszóródjanak. Hálás lesz a szilárd oldalsó kampóknak, ha vásárolni megy, vagy ha sportfelszereléseit kell szállítania.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra