Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Simply Clever

VIRTUÁLIS PEDÁL

Hogyan nyissa ki vagy zárja be a csomagtartót, amikor nincs szabad keze? Csak húzza el a lábát alatta és lásson csodát, az automatikusan kinyílik. A virtuális pedál, érintkezés nélküli hozzáférést tesz lehetővé.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Simply Clever

BEHAJTHATÓ VONÓHOROG

A KODIAQ elektromos, kihajtható vonóhoroggal rendelkezik. A kapcsoló a csomagtartóban található. Az autó vontató kapacitása akár 2,5 tonna is lehet.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Simply Clever

AJTÓVÉDELEM

Az oldalsó ajtók nyitásakor a rejtett műanyag lécek kiemelkednek, hogy eltakarják és ezzel védjék az ajtóéleket. A KODIAQ így nem csak magát védi a károsodástól , hanem más autókat is. Tökéletes megoldás szűk parkolókban. 

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Simply Clever

BEÉPÍTETT ESERNYŐTARTÓ

A két eredeti ŠKODA esernyővel felszerelt ötletes tárolórekesz mindkét első ajtó belsejében megtalálható. Ezeket úgy terveztük, hogy a víz könnyen eltávozzon belőlük.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra