Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ Connectivity

Infotainment Online

Az információs szolgáltatások jóvoltából áttekintheti az aktuális forgalmi helyzetet. Amennyiben az autóban található navigációs rendszer, lehetőség nyílik a forgalmi információk frissítésére, az üzemanyagárak, parkolóhelyek, időjárás és más hasznos információk lekérdezésére

ŠKODA KODIAQ Connectivity

Távoli elérés

A távoli hozzáférés segítségével okostelefonjáról elérheti autója funkcióit, információit. Például egy nagy vagy ismeretlen városban könnyedén megtalálhatja leparkolt autóját a parkolási pozíció szolgáltatásának köszönhetően. 

ŠKODA KODIAQ Connectivity

Vészhívás

Ha a légzsákok vezérlőegysége súlyos balesetet jelent, az autó automatikusan vészhívást kezdeményez. Az automatikus vészhívás indításán felül ráadásul az autó pozícióját, az utazás irányát, az utasok számát és az ütközés súlyossági fokozatát is továbbítja a központba. A vezető, illetve az utasok maguk is kezdeményezhetik a vészhívást a vészhívó gomb megnyomásával például akkor is, ha egy másik balesetnek tanúi.

ŠKODA KODIAQ Connectivity

SmartLink

A SmartLink+ elnevezés az Apple CarPlay, a Google Android Auto és a MirrorLink™ és a Smartgate négy szabványát jelöli. A SmartLink+ bizonyos okostelefonos alkalmazások az autó hang-/infotainment-rendszerén keresztüli kényelmes vezérlését teszi lehetővé, részben akár menet közben is - igény szerint az érintőképernyőről, a kezelőelemekkel vagy hangvezérlés útján.

ŠKODA KODIAQ Connectivity

Columbus

A Columbus 3D navigációs rendszer kényelmes, érintésvezérelt funkciót kínál egy 8 collos kijelzőn. Az eszköz számos egyéb funkcióval egészíthető ki, mint például az autót Wi-Fi hotspottá alakító, LTE-modult tartalmazó telefonkihangosító, a Bluetooth, a SmartLink+ rendszert. A tökéletes hangminőséget a négy elülső és négy hátsó hangszóró garantálja.

ŠKODA KODIAQ Connectivity

CANTON hangrendszer

Akár zenéről, akár beszélgetésről van szó, élvezze a teljesen tiszta hangzást a tíz hangszórós Canton hangrendszerrel, amely egy műszerfalon elhelyezett mikrofont és egy csomagtartóban található mélynyomót is tartalmaz. A rendszer összteljesítménye 575 W.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra