Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Megújult

Kodiaq Sportline

Modell áttekintés

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Kodiaq Sportline

Kodiaq RS

Kodiaq RS

Kodiaq L&K

Kodiaq L&K

Belső

Sportos dizájn

Az egyedi karbon-hatású dekorbetétek markáns megjelenést adnak a modellnek.

Sportülések

A fejtámlával egybeépített, egyedi kárpitozású sportülések fokozzák az utastér sportos hangulatát. És még ülni is remek érzés bennük. 

Háromküllős sportkormány

A perforált bőrrel bevont háromküllős multifunkciós kormányt mindig jóérzés megfogni. 

Külső

Fekete hűtőrács, tükör és tetőléc

Egyedi hátsó lökhárító

Sportline logó

Akár 7 üléssel

A Kodiaq az egyetlen Škoda modell, amely akár 7 üléssel is rendelhető, így jogosult a nagycsaládos állami támogatásra is.

Asszisztens rendszerek

Park Assist

A rendszer automatikusan választ egy megfelelő parkolóhelyet a párhuzamosan vagy merőlegesen parkoló járművek között. A parkolási manőver nehezebb részéhez egyszerűen aktiválja a Park Assist funkciót, amely átveszi az irányítást a kormánykerék felett.

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a funkció arra szolgál, hogy segítse a közlekedést forgalmi dugókban. A motor, a fékek és a kormány irányításával úgy indítja el, fékezi le vagy kanyarodik az autóval, hogy lemásolja a környező járművek mozgását (legfeljebb 60 km/h sebességig). Ha legfeljebb 30 km/h sebesség mellett nem észlel sávokat, vagy legfeljebb 60 km/h sebesség mellett csak egy sávot (vonalat) észlel, a követő mód funkció leköveti az Ön előtt haladó jármű pályáját, amíg a sávjelzések újra rendelkezésre nem állnak.

Front Assist

A Front Assist rendszer a hűtőrácsba épített radarberendezést használva figyeli az előttünk haladó járművet, és adott esetben kezeli a vészféket is. A rendszer prediktív gyalogosvédelemmel is fel van szerelve, amely hallható és látható jelzéssel, valamint hirtelen enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

Manouver Assist

A parkolóradar érzékelőit használó rendszer védelmet nyújt az autótól vezetési távolságon belüli akadályoktól (legfeljebb 8 km/h sebességnél). Ha akadályt észlel, akkor -az akadály távolsága és az autó sebessége alapján - a rendszer aktiválja a vészféket.

Prediktív Tempomat

A pACC egy radarkészülék, a közlekedési táblák felismerésére képes kamera, a GPS-technológia és az útvonaltérkép részletes információinak felhasználásával képes megjósolni a következő 1-2 kilométerre vonatkozó vezetési körülményeket. Ennek eredményeképpen a rendszer szükség esetén - jellemzően kanyarodás vagy körforgalom előtt, illetve csökkentett sebességkorlátozású területre való behajtáskor - automatikusan beállítja az utazósebességet. A rendszer növeli a vezető kényelmét és biztonságát, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Holttér-figyelő rendszer

A hátsó lökhárító radarérzékelőit használó Holttér-figyelő rendszer akár 70 méteres távolságból érzékeli a többi járművet, valamint kerékpárosokat és más, nehezen észrevehető tárgyakat, illetve szemmel tartja az autó mögötti és melletti területeket. A környező járművek távolsága és sebessége alapján dönt arról, hogy figyelmeztesse-e a vezetőt. A hátsó lökhárítóban lévő Holttér- figyelő asszisztens érzékelőinek segítségével a Kiállási asszisztens figyelmezteti a vezetőt a hátsó forgalomra, amikor az kiáll egy sor merőlegesen parkoló jármű közül, vagy ha a helyzet úgy kívánja megállítja az autót.

Felszereltség

Főbb szériafelszereltségek:

 • "KESSY GO" - Környezetfigyelő
 • Elektromosan állítható vezetőülés
 • "LIGHT & RAIN & VIEW Premium" csomag
 • Automata klímaberendezés (2-zónás)
 • Könnyűfém keréktárcsák (19")
 • Multifunkciós bőr sportkormány
 • LED főfényszóró (Basic)
 • LED hátsó lámpa (TOP LED)
 • Parkolóradar hátul
 • LED hangulatvilágítás
 • Rádió "Bolero" (8" színes, érintőképernyős kijelző)
 • Hangvezérlés (német és angol nyelven)
 • WLAN funkció
 • "SmartLink" funckió (vezeték nélküli és vezetékes)
 • Stb.

Megújult Škoda Kodiaq Sportline

Megújult Kodiaq Sportilne

Megújult Kodiaq Sportilne

Megújult Kodiaq Sportilne

Megújult Kodiaq Sportilne

Megújult Kodiaq Sportilne

Megújult Kodiaq Sportilne

Kodiaq katalógus
pdf (27 MB)
Kodiaq műszaki adatok
pdf (287 KB)

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Kodiaq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.