Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Simply Clever

ELEKTRONIKUS GYEREKZÁR

A hátsó ajtó mechanikus gyerekzárának használata előrelátást igényel, ha egyszer gyerekekkel, máskor felnőttekkel utazik egy autóban. A hátsó ajtó zárait a vezetőülésből elektronikusan tudja ki- és bekapcsolni, amikor csak szükséges.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Simply Clever

ALVÁSKÉNYELMI CSOMAG

A KODIAQ modellt alváskényelmi csomaggal szerelheti fel, amelynek része az állítható oldalú fejtámla, amely révén a második üléssor szélső ülésein utazók a hosszú utakon pihenni tudnak. A csomagba egy takaró is tartozik.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Simply Clever

TABLET TARTÓ

Egyszerű módja annak, hogy főképp a fiatalabb utasok is jól szórakozzanak útközben. A tablet tartó egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen és biztonságosan rögzíthető az első ülés fejtámlájának rúdjához.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Simply Clever

JUMBO BOX

A Jumbo Box az első ülések közötti állítható könyöktámaszban található praktikus tárolórekesz, amelyet a vezető és az elsőülésen utazó is könnyen elér.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra