Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Egyszerű parkolás

AREA VIEW - KÖRNYEZETFIGYELŐ RENDSZER

Pontosan tudni akarja, mi történik autója körül? Az Area View környezetfigyelő rendszer a fedélzeti monitoron megjeleníti a jármű környezetét, amelyet az autó elején, hátulján és a külső visszapillantó tükrökön elhelyezett széles látószögű kamerák különböző szögekből rögzítenek.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Egyszerű parkolás

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

Új utánfutót vásárolna, de rémálom vele a tolatás? Az új vontatmány asszisztens átveszi az irányítást, ha utánfutóval lassan tolatni kezd. Önnek csupán azt kell megadnia, hogy hova tolasson be, valamint mikor kezdje és mikor fejezze be a manővert.

ŠKODA KODIAQ SCOUT Egyszerű parkolás

KIÁLLÁSI ASSZISZTENS

Parkolóhelyekről történő kiálláskor a kiállási asszisztens felismeri az oldalirányból közeledő járműveket. Hangjelzés figyelmeztet a közelgő ütközésre. A "kritikus oldal" felirat először sárgán, majd pirosan jelenik meg az infotainment kijelzőn. A fékek szükség esetén automatikusan működésbe lépnek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra