Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ Kényelem

Adaptív lengéscsillapításg (DCC)

Az adaptív lengéscsillapítás szabályzás (DCC) folyamatosan felügyeli a jármű menettulajdonságait és a vezetői profil választás segítségével - a Normal, Komfort, Eco és Sport üzemmódok kínálatával - az egyéni vezetési stílushoz igazíthatja azt. A KODIAQ így kényelmes személyautóból pillanatok alatt dinamikus terepjáróvá alakítható át.

ŠKODA KODIAQ Kényelem

Háromzónás klímaberendezés

A háromzónás Climatronic klímaberendezésen a vezető, az első utas és a hátul helyet foglalók külön-külön állíthatják be a kívánt hőmérsékletet, a lehető legmagasabb színvonalú klímakomfortot élvezve.

ŠKODA KODIAQ Kényelem

KESSY

A KESSY rendszerével (kulcsnélküli nyitási, zárási és indítási funkció) szerelt modellek motorja a kormányoszlop Start gombjával indítható, illetve állítható le.

ŠKODA KODIAQ Kényelem

Climatronic

A két- illetve háromzónás Climatronic klímaberendezés mindenkor kellemes klímát és zavartalan látási viszonyokat biztosít.

ŠKODA KODIAQ Kényelem

Személyre szabható

Az infotainment rendszerrel az autó vezetői létrehozhatják saját, egyéni beállításaikat. Ebbe beletartozik például a vezetési profil, az elektronikusan állítható vezetőülés, a klímaberendezés, illetve a rádió és a navigációs rendszer beállítása is. A személyre szabott modellhez három kulcsot biztosítunk. Amikor a modellt az adott kulccsal kinyitják, a vezető mentett beállításai automatikusan betöltődnek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra