Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ Dizájn

FÉNYSZÓRÓ Dizájn

Az innovatív kristálydizájn találkozása az innovatív technológiával. A fényárban úszó KODIAQ lenyűgöző élményt nyújt a maga misztikus szépségében. A modell a "látni és látszani" hitvallás hajthatatlan megtestesítője.

ŠKODA KODIAQ Dizájn

Oldalnézet

A precízen meghúzott éleket és sík felületeket egyedülálló fény-árnyék játék jellemzi. A küszöbborítások és a sárfogók már első pillantásra egyértelművé teszik, hogy ez az autó a műutaktól távol is otthon érzi magát.

ŠKODA KODIAQ Dizájn

Hátsó nézet

A tetőlécek még jobban kiemelik a KODIAQ külső megjelenésének szépségét. A hátsó szélvédő mentén húzódó és a tetőlégterelőhöz csatlakozó fekete idomok az autó aerodinamikai tulajdonságait javítják. A hátsó lámpatestek mélyen a sárvédőkbe nyúlnak, így oldalirányban is kellő fényt biztosítanak.

ŠKODA KODIAQ Dizájn

Panorámatető

A KODIAQ új távlatokat nyit a tágasságban. Az elektronikusan állítható panorámatető még jobban növeli az amúgy is hatalmas belső teret.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra