Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ RS Simply Clever belül

ELEKTRONIKUS GYEREKZÁR

A hátsó ajtó mechanikus gyerekzárának használata előrelátást igényel, ha az autóval hol gyerekeket, hol felnőtteket szállítunk. A hátsó ajtó zárait a vezetőülésből elektronikusan tudja ki- és bekapcsolni, amikor csak szükséges.

ŠKODA KODIAQ RS Simply Clever belül

ALVÁSKÉNYELMI CSOMAG

A KODIAQ-ot alváskényelmi csomaggal szerelheti fel, amelynek része az állítható oldalú fejtámla, amely révén a második üléssor szélső ülésein utazók a hosszú utakon pihenni tudnak. A csomagba egy takaró is tartozik.

ŠKODA KODIAQ RS Simply Clever belül

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY-TARTÓ

Ugye ismerős Önnek a repülőgépek biztonsági bemutatójának az a része, amikor az ülés alatt található mentőmellényről beszélnek? A ŠKODA most ennek a Simply Clever közúti megfelelőjét nyújtja Önnek. Nem felfújható ugyan, de a fényvisszaverő felülete életmentő lehet éjszaka.

Az ajtóban lévő külön rekeszébe van biztonságosan behajtogatva, így gyorsan és könnyen elővehető. Ha defektet kap éjszaka, vagy akár napközben, csak nyúljon érte és vegye magára.

ŠKODA KODIAQ RS Simply Clever belül

JUMBO BOX

A Jumbo Box az első ülések közötti állítható könyöklőben található praktikus tárolórekesz, amelyet a vezető és az első ülésen utazó is könnyen elér.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra