Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ RS Nürburgring-Rekord

A LEGGYORSABB HÉTÜLÉSES SUV

A KODIAQ RS meghódította a Nürburgring északi hurkát, a híres Nordschleifét, és felállította a hétüléses SUV-ok nagybecsű pályarekordját. A volánnál Sabine Schmitz profi autóversenyző ült, és a hétüléses, összkerék-meghajtású SUV-on nem végeztek semmilyen speciális átalakítást a rekordkísérlet előtt. A stopper 9:29:84-nél állt meg.

ŠKODA KODIAQ RS Nürburgring-Rekord

SABINE A KODIAQ RS VOLÁNJÁNÁL

"Az autó megjelenése és vezetése is sportos" - bókolt a KODIAQ RS-nek Sabine Schmitz. "Az autó nagyon stabil, a fékek pedig tökéletesen működtek. "Nagyon jól elszórakoztunk" - tette hozzá.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra