Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KODIAQ RS teljesítmény

A LEGERŐSEBB DÍZELMOTOR

A KODIAQ RS büszkélkedhet a ŠKODA-paletta legerősebb dízelmotorjával: az Biturbó-feltöltéses 2.0 TDI 176 kW/240 LE teljesítményt tud leadni 500 Nm maximális forgatónyomatékkal. Az Biturbó-feltöltés előnyei a középső sebességtartományban kifejtett erős megindulás és az azonnali reagálás a gázpedál lenyomására. A Dynamic Sound Boost jóvoltából pedig kiélvezheti a még vadabb motorhangot.

ŠKODA KODIAQ RS teljesítmény

PROGRESSZÍV KORMÁNYZÁS

Az autóhoz változó áttételű (progresszív) kormányzás rendelhető, amely révén a KODIAQ RS jobban irányítható és agilisabb a kanyarokban. A progresszív kormányzás az arányt attól függően változtatja, hogy a kerék mennyire van elfordulva, így nem kell a kezeit a kormánykerék körül kapkodnia. Ezáltal könnyebben manőverezhet a kanyargós utakon, a városi forgalomban vagy parkoláskor

ŠKODA KODIAQ RS Leistung

ADAPTÍV LENGÉSCSILLAPÍTÁS

A maximális vezetési élmény érdekében a KODIAQ RS-t adaptív lengéscsillapítással (DCC) látták el, ami magában foglalja a vezetői profil-választást. A különböző vezetői-profilokban változtatható a lengéscsillapítók feszessége és az autó egyéb beállításai. Játszi könnyedséggel konfigurálható át az autó kényelmes, pihentető üzemmódból dinamikus, sportos beállításra. Off-road üzemmód is rendelkezésre áll.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra