Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ L&K Simply Clever

VIRTUÁLIS PEDÁL

A ŠKODA KODIAQ L&K csomagtérajtaját a vezetőülésből egy gombnyomással, távirányítóval vagy a csomagtérajtón lévő gomb megnyomásával is lehet működtetni. Ugyanakkor fel lehet szerelni opcionális virtuális pedállal is, hogy érintés nélkül lehessen nyitni és zárni a csomagtér ajtaját.

ŠKODA KODIAQ L&K Simply Clever

BEHAJTHATÓ VONÓHOROG

A márka életében új, opcionális, elektronikusan behajtható vonóhorog rendkívül praktikus. A beépített aljzattal felszerelt vonóhorog a csomagtérben lévő gomb megnyomásával engedhető le.

ŠKODA KODIAQ L&K Simply Clever

AJTÓÉLEK VÉDELME

Az automatikusan kinyíló műanyag ajtóélvédő egyike a mindennapi élet azon praktikus megoldásainak, amelyekkel az új KODIAQ a szívébe fogja lopni magát. Rugósak, így amikor az ajtó kinyílik, a védő kiugrik, így megvédi a kisebb karcolásoktól az autóját, valamint a mellette parkoló járművet.

ŠKODA KODIAQ L&K Simply Clever

BEÉPÍTETT ESERNYŐTARTÓ

A ŠKODA KODIAQ mindkét első ajtajában esernyőrekesz van, amelyekben két esernyő is tárolható. A rekeszek vízállók, így nedves esernyők is tárolhatók itt, a belőlük kicsorgó víz az autón kívülre van elvezetve.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra