Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ L&K Connectivity

ŠKODA Connect

Ez a vadonatúj connectivity-termék online navigációs és információs szolgáltatásokat nyújt, lehetőséget ad arra, hogy egyes kiválasztott járműfunkciókat okostelefonnal vezérelje, és megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az Ön által kiválasztott ŠKODA márkaszervízzel. Továbbá a vészhívó rendszer is a ŠKODA Connect szerves része.

ŠKODA KODIAQ L&K Connectivity

Forródrót

A jobb oldali piros gomb azonnal segítséget hív, ha súlyos közlekedési baleset történik Önnel vagy a környezetében. A középső gomb a márkaszervizét hívja, ha lerobban. A bal oldali gombbal a ŠKODA Infoline-on kérhet további felvilágosítást.

ŠKODA KODIAQ L&K Connectivity

SMARTLINK+

A SmartLink+ alkalmazáson keresztül kapcsolatot biztosít okostelefonja és a beépített Infotainment rendszer között.

A SmartGate rendszer a kiválasztott járműadatokat Wi-Fin vagy USB-kábelen keresztül küldi át a csatlakoztatott eszközre. A SmartGate megoldás segítségével összekötheti autóját okostelefonjával, amely révén a több mint 40 műszaki adatot tud megtekinteni a távolból a ŠKODA OneApp alkalmazáson keresztül.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra