Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KODIAQ L&K Biztonság

KÖ̈ZLEKEDÉSI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Ez a rendszer további biztonságot és kényelmet nyújt a közlekedési dugókban és az araszoló forgalomban. A közlekedési torlódás asszisztens az adaptív tempomattal és a sávtartó asszisztensrendszerrel van összekötve.

ŠKODA KODIAQ L&K Biztonság

HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

A holttér-figyelő rendszer a holttérben lévő járművek figyelésével segít a vezetőnek biztonságosan sávot váltani. A hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a ŠKODA KODIAQ melletti és legfeljebb 20 méterre mögötti területet.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra