Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Megújult

Kodiaq L&K

Modell áttekintés

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Kodiaq Sportline

Kodiaq Sportline

Kodiaq RS

Kodiaq RS

Kodiaq L&K

Laurin & Klement változat felszereltségében minden részletet úgy hangoltunk, hogy az a legmagasabb osztályba tartozzon, legyen szó akár a vezetési kényelemről vagy a szórakozásról. A belső teret kiváló minőségű anyagok, gazdag alapfelszereltség és exkluzív részletek jellemzik.

Külső

Elegáns

A Laurin & Klement változat olyan különleges külső elemekkel rendelkezik, mint a krómozott hűtőrács és a krómhatású dekoratív kipufogóvégek.  

 

Full LED-Matrix fényszórók

Az autó világítási rendszerének kialakítása a legmagasabb szintű. A Full LED-Mátrix fényszórók és a virtuális pedál az alapfelszereltség részét képezik.

Keréktárcsák

19" vagy opcionális 20" antracit könnyűfém keréktárcsák tovább hangsúlyozzák az exkluzivitását.

Akár 7 üléssel

A Kodiaq az egyetlen Škoda modell, amely akár 7 üléssel is rendelhető, így jogosult a nagycsaládos állami támogatásra is.

Belső

Kifinomult dizájn

A belső tér fekete vagy bézs színű perforált bőrkárpitozással készül, hímzett Laurin & Klement logóval.

Hangrendszer

Az alapfelszereltség részét képezi a Canton hangrendszer tizenkét hangszóróval és 625 wattos teljesítménnyel

Asszisztens rendszerek

Park Assist

A rendszer automatikusan választ egy megfelelő parkolóhelyet a párhuzamosan vagy merőlegesen parkoló járművek között. A parkolási manőver nehezebb részéhez egyszerűen aktiválja a Park Assist funkciót, amely átveszi az irányítást a kormánykerék felett.

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a funkció arra szolgál, hogy segítse a közlekedést forgalmi dugókban. A motor, a fékek és a kormány irányításával úgy indítja el, fékezi le vagy kanyarodik az autóval, hogy lemásolja a környező járművek mozgását (legfeljebb 60 km/h sebességig). Ha legfeljebb 30 km/h sebesség mellett nem észlel sávokat, vagy legfeljebb 60 km/h sebesség mellett csak egy sávot (vonalat) észlel, a követő mód funkció leköveti az Ön előtt haladó jármű pályáját, amíg a sávjelzések újra rendelkezésre nem állnak.

Front Assist

A Front Assist rendszer a hűtőrácsba épített radarberendezést használva figyeli az előttünk haladó járművet, és adott esetben kezeli a vészféket is. A rendszer prediktív gyalogosvédelemmel is fel van szerelve, amely hallható és látható jelzéssel, valamint hirtelen enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

Manouver Assist

A parkolóradar érzékelőit használó rendszer védelmet nyújt az autótól vezetési távolságon belüli akadályoktól (legfeljebb 8 km/h sebességnél). Ha akadályt észlel, akkor -az akadály távolsága és az autó sebessége alapján - a rendszer aktiválja a vészféket.

Prediktív Tempomat

A pACC egy radarkészülék, a közlekedési táblák felismerésére képes kamera, a GPS-technológia és az útvonaltérkép részletes információinak felhasználásával képes megjósolni a következő 1-2 kilométerre vonatkozó vezetési körülményeket. Ennek eredményeképpen a rendszer szükség esetén - jellemzően kanyarodás vagy körforgalom előtt, illetve csökkentett sebességkorlátozású területre való behajtáskor - automatikusan beállítja az utazósebességet. A rendszer növeli a vezető kényelmét és biztonságát, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Holttér-figyelő rendszer

A hátsó lökhárító radarérzékelőit használó Holttér-figyelő rendszer akár 70 méteres távolságból érzékeli a többi járművet, valamint kerékpárosokat és más, nehezen észrevehető tárgyakat, illetve szemmel tartja az autó mögötti és melletti területeket. A környező járművek távolsága és sebessége alapján dönt arról, hogy figyelmeztesse-e a vezetőt. A hátsó lökhárítóban lévő Holttér- figyelő asszisztens érzékelőinek segítségével a Kiállási asszisztens figyelmezteti a vezetőt a hátsó forgalomra, amikor az kiáll egy sor merőlegesen parkoló jármű közül, vagy ha a helyzet úgy kívánja megállítja az autót.

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Megújult Kodiaq L&K

Kodiaq katalógus
pdf (27 MB)
Kodiaq műszaki adatok
pdf (287 KB)

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Kodiaq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.