Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

Lépjen szintet

KODIAQ LAURIN & KLEMENT

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

1

Legkifinomultabb modell

A krómozott hűtőrács és az ezüst tetőlécek exkluzív megjelenés nyújtanak.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

2

Elegáns

A felszereltség részei az egyedi, 19"-os "Sirius" könnyűfém keréktárcsák és a karosszéria-színű alsó ajtóborítások.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

3

Kényelmes és funkcionális

Autózzon épp munkába, bevásárolni, az iskolához vagy egy nagy kalandtúrára, a KODIAQ széleskörű kényelmi felszereltségével gondoskodik róla, hogy volánja mögött minden egyes út kellemes luxusutazássá váljon.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

4

Megbízható

Olyan veszélyhelyzetekben, amelyeket a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe, köztük a légzsákokkal.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

5

Dizájn

A belső teret zongoralakk fekete műszerfal- és ajtó-dekorbetétek díszítik.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

6

Biztonságos

A ŠKODA KODIAQ az Euro NCAP törésteszteken maximális pontszámot, 5 csillagot kapott.

Asszisztens rendszerek

A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak nyomja meg a megfelelő gombot.
Innovatív rendszerek utazása biztonsága érdekében.
Vezessen kényelmesen, összhangban a forgalommal.

Connectivity

A ŠKODA KODIAQ teljesen új dimenzióba helyezi a mobileszközei és a modell közötti kapcsolatot. Legyen online vezetés közben, irányítsa autóját a távolból és élvezze az összkomfortot!

1

Virtuális pedál

A ŠKODA KODIAQ L&K csomagtérajtaját a vezetőülésből egy gombnyomással, távirányítóval vagy a csomagtérajtón lévő gomb megnyomásával is lehet működtetni. Ugyanakkor fel lehet szerelni opcionális virtuális pedállal is, hogy érintés nélkül lehessen nyitni és zárni a csomagtér ajtaját.

2

Kessy kulcs nélküli nyitás

Többé nem kell kézben tartania kulcsát az autója kinyitásához és bezárásához. A KESSY (kulcs nélkü̈li nyitási, indítási és zárási rendszer) vezérlőegység az autótól számított 1,5 méter távolságig felismeri a kulcsot. A jármű központi zára automatikusan kinyílik, ha az első ajtókat vagy a csomagtérajtót megpróbálják kinyitni. A motor pedig egy gombnyomásra indul.

3

Rakodóelemek

Ahogy a ŠKODA-tól már megszokhattuk, a ŠKODA KODIAQ csomagtere elképesztően praktikus lehetőségeket kínál. A csomagokat biztonságosan rögzíthetjük a csomagtér új rakománypántjaival. Például csúsztassa csupán be a pántok közé a dobozokat és bevásárlószatyrokat, és nem fognak többé csúszkálni. A rakománypántok összehajthatók és a csomagtér oldalán tárolhatók.

4

Panorámatető

A hatalmas, árnyékolóval ellátott opcionális panorámatető rengeteg napfényt enged az utastérbe. A sötétített üveg komfortos fényt és hőmérsékleti viszonyokat teremt az autó belső terében. 

5

Fűthető szélvédő

Esőben és napsütésben is gondoskodunk kényelméről. Az opcionálisan elérhető új, átlátszó ClimaCoat fólia fűti az első szélvédőt. A hőellátás mellett az erős napsugaraktól is védelmet nyújt.

6

Rögzítőhálók

A csomagtérben található hálók, kampók és polcok találékonyan megtervezett rendszerének hála nincs szükség kompromisszumra a mozgékonyság és a praktikusság között. A rögzítőkampókkal ellátott hálórendszerrel kivédhető, hogy a kisebb tárgyak szétszóródjanak. Hálás lesz a szilárd oldalsó kampóknak, ha vásárolni megy, vagy ha sportfelszereléseit kell szállítania.

Felszereltség

Szériafelszereltségek:

 • Könnyűfém keréktárcsák (19”)
 • Acél helytakarékos szükségpótkerék, autóemelő, kerékkulcs (defektszett nélkül)
 • Alumínium pedálszett
 • Bőr ülések "Laurin & Klement" logóval
 • 10 hangszórós Sound System "Canton"
 • SunSet árnyékolás
 • Area View - környezetfigyelő rendszer
 • Holttérfigyelő rendszer "Blind Spot Detection"
 • Csomagtérajtó elektromos nyitás/zárással
 • Változó áttételű kormányázás
 • stb.
Az összes felszereltség mutatása

Galéria

Aktuális KODIAQ hírek

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

2019-04-23

A kormány április elején elfogadta a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokat. Ennek megfelelően az állam a törvényi előírásoknak megfelelő nagycsaládosoknak új, legalább 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít, a jármű árának maximum 50 százalékáig. Az idén július elsején hatályba lépő törvénymódosításnak a cseh gyártó választékából a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változata felel meg, melyre a hazai márkaképviselet egyedi kedvezményt kínál.

A ŠKODA hármas győzelme: a KODIAQ, OCTAVIA SCOUT és SUPERB típusok nyertek az “év összkerékhajtású autói” olvasói szavazásán

2019-04-17

A ŠKODA hármas győzelmével zárult az idei „év összkerékhajtású autói” szavazása: az összkerékhajtású autók német magazinja, az Auto Bild Allrad olvasói több kategóriában is kitüntették a ŠKODA márkát, ami tovább gyarapította az autógyár több éve tartó győzelemsorozatát. Ez már a tizedik alkalom, hogy a SUPERB 4×4 típus besöpörhette az áhított elismeréseket, ebben az évben, mint a legjobb import autó a „40 000 euró alatti összkerékhajtású személyautók” kategóriájában. Az OCTAVIA SCOUT, az „összkerékhajtású crossover” import kategória győztese így begyűjthette az ötödik „év összkerékhajtású autója” címét. A KODIAQ 4×4 pedig első helyezést ért el a „35 000 euró alatti Off-road és SUV járművek” import kategóriájában. Ezzel a KODIAQ megismételte 2017-es győzelmét, amelyet Európa legnagyobb számban eladott összkerékhajtású autós magazinja olvasói szavaztak meg a nagy ŠKODA SUV számára az import kategóriában, bemutatása évében.