Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Elölnézet

A jellegzetes ŠKODA hűtőráccsal felszerelt KAROQ modell er őt és biztonságot sugároz. Az autó elejének legkarakterisztikusabb jegyei az élesen metszett els ő fényszórók és ködfényszórók, amelyek a h ű t őrács magasságában helyezkednek el, hangsúlyozva ezzel az autó terepjáró jellegét.

Oldalnézet

Míg a szögletes kerékívek és küszöbvédő díszlécek az autó SUV-karakterét erősítik, a ŠKODA formatervezői által létrehozott folyamatos fény-árnyék játék érzelmet és kecsességet kölcsönöz a KAROQ megjelenésének.

Panorámatető

Az elektronikusan állítható panorámatető - amelynek köszönhetően hatalmas teret nyithat az első ülések felett - még vonzóbbá teszi az autó kinézetét és magát az utazást is. Élvezze a kilátást, valamint a szabadság és tér nyújtotta felejthetetlen élményt!

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra