Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Hangulatvilágítás

Állítsa be kedvenc színét, vagy válasszon akár minden nap másik színárnyalatot! A műszerfal- és első ajtó LED hangulatvilágítása tíz ragyogó színt kínál. A LED hangulatvilágítás része a lábtér fehér megvilágítása is.

Tágas hely a csomagoknak...

A KAROQ csomagterének tágas helykínálata és számos praktikus eleme segít rendet és megfelelő rögzítést biztosítani a modellben. A (40/60 arányban osztott) standard hátsó ülésekkel rendelkező autó 521 literes csomagteret kínál, ami a hátsó üléstámlák ledöntésével 1630 literesre növelhető.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra