Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

LED főfényszórók

A KAROQ-hoz két típusú f őfényszóró és ködfényszóró érhet ő el, melyek közül a csúcskategóriás változat teljes LEDtechnológiát kínál. A LED fényszórók nagy teljesítményt és magas energiahatékonyságot nyújtanak.

Hátsó LED fényszórók

A feltűnést keltő első fényszórókhoz hasonlóan még a rendszámtábla-világításban is LED-eket helyeztünk el. A kristályelemek a hátsó fényszórók "inaktív" területén jelennek meg.

Köszöntő logó

Az első ajtók aljában elhelyezett LED-ek egy ŠKODA felirattal világítják meg a beszállás helyét. Ez a kiegészít ő, a hangulatvilágítással kombinálva, a LED-csomag részeként rendelhet ő meg.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra