Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Virtuális pedál

Hogyan nyissa vagy zárja a csomagtartóját, amikor nincs szabad keze? Csak húzza el a lábát alatta és lásson csodát, az automatikusan kinyílik. A virtuális pedál lehetővé teszi az érintkezés nélküli hozzáférést. Kizárólag az elektronikusan vezérelhető csomagtérajtóval és KESSY-vel (kulcs nélküli nyitási/ zárási/indítási rendszer) együtt rendelhető meg.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Jégkaparó

Azért, hogy a fagyos téli reggeleken ne kelljen hosszan keresgélnie, a jégkaparót megtalálja a modellek üzemanyagtöltő-nyílásának fedelében.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Kanyarkövető ködfényszórók

Komoly segítséget jelenthet egy sötét éjszakán, ha az addig rejtőzködő veszélyekre vagy akadályokra időben fény vetül. A fényszóró követi a kormány mozgását és Simply Clever módon segít megőrizni a te és családod biztonságát.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra