Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Jumbo box

Ez a tágas tárolórekesz az első könyöklő alatt található, amelyben biztonságosan tárolhatja például elektronikus eszközeit. A Jumbo Boxban van aprópénztartó és egy Easy Open funkcióval ellátott dupla italtartó is.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Kihajtható asztalok

A két első ülés háttámlájába épített, italtartóval ellátott kihajtható asztalok nem csak a frissítők elhelyezésére szolgálhatnak.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

MobilBox

Ez a praktikus telefonos kiegészítő, amely a sebességváltó kar előtt található, felerősített jelet biztosít mobiltelefonja számára, miközben vezeték nélkül tölti telefonját vezetés közben.

ŠKODA KAROQ Simply Clever

Palacktartó

Az első ajtó tágas tárolójában egy 1,5 literes palacknak megfelelő méretű palacktartót és egy gumicsíkot talál. Ide helyezhető el a kivehető hulladéktároló is

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra