Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ Parkolás

Manouver Assist

A hátsó parkolóérzékelők ellenére vannak olyan helyzetek, amikor ki- vagy beparkolásnál nem fékezünk időben. A Manouver Assist-tal automatikusan megállítja az autót és megakadályozza az esetleges ütközést.

ŠKODA KAROQ Parkolás

Park Assist

A Park Assist segítségével a szűk helyekre is könnyű a beállás. A rendszer a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásában is segít, majd igény szerint az útra merőleges, illetve azzal párhuzamos helyekre is automatikusan kormányozhatja be az autót. Az úttal párhuzamos helyek elegendő, ha mindössze 60 centiméterrel hosszabbak a járműnél.

ŠKODA KAROQ Parkolás

Kiállási asszisztens

A holttér-figyelő rendszer részeként a kiállási asszisztens jelzi az oldalirányú forgalmat és szükség esetén lefékezi az autót.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra