Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

LED zseblámpa

Érkezett már úgy haza, hogy a sötétben nem találta a kulcsait a táskájában? És a zseblámpa a bezárt házban volt? Egyszerű eszközünk ötletes megoldást nyújt problémájára. A ŠKODA KAROQ opcionálisan egy kivehető LED-zseblámpát tartalmaz a csomagtérben.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

Rakodóelemek

Ahogy a ŠKODA-tól már megszokhattuk, az új ŠKODA KAROQ csomagtere elképesztően praktikus lehetőségeket kínál. A csomagokat biztonságosan rögzíthetjük a rakomány rögzítők segítségével. Például csúsztassa csupán be a pántok közé a dobozokat és bevásárlószatyrokat, és nem fognak többé csúszkálni.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra