Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

Virtuális pedál

A ŠKODA KAROQ csomagtartóajtaját a vezetőülésből egy gombnyomással, távirányítóval vagy a csomagtartóajtón lévő gomb megnyomásával is lehet működtetni. Ugyanakkor fel lehet szerelni opcionális virtuális pedállal is, hogy érintés nélkül lehessen nyitni és zárni a csomagtartó ajtaját.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

Jégkaparó

Jól jön a tanksapka fedelébe helyezett jégkaparó, amikor az ablakokra tapadt jégtől akar megszabadulni. A jégkaparó mindkét alsó sarkában a gumiabroncsok profilmélységének mérésére szolgáló, 2 mm-ként beosztott skála található. Ez által könnyen ellenőrizhető a gumi állapota, és időben észlelhető, ha már nem felel meg az előírásoknak.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

Behajtható vonóhorog

A beépített aljzattal felszerelt vonóhorog a csomagtartóban lévő gomb megnyomásával engedhető le.

ŠKODA KAROQ SCOUT Simply Clever

Esernyő

A ŠKODA KAROQ első utasülése alatt esernyőrekesz van. 

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra