Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Simply Clever

Italtartó

Ez a tágas tárolórekesz az első könyöklő alatt található, amelyben biztonságosan tárolhatja például elektronikus eszközeit. A Jumbo Boxban van aprópénztartó és egy Easy Open funkcióval ellátott dupla italtartó is.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Simply Clever

Easy open

Az Easy Open funkcióval ellátott italtartó egyike az egyszerű, de nagyszerű megoldásoknak. Ahogy a neve is sejteti, az üvegtartó egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy a vezető a palackot egy kézzel is ki tudja nyitni, hogy figyelhessen a kormányzásra. A ŠKODA KAROQ modellekben két Easy Open funkcióval ellátott italtartó is van.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Simply Clever

Mobil Box

A MobilBox mobiltelefon-tároló rekesz a középső konzolban, amely akkor is lehetővé teszi mobilhívások kezdeményezését, ha gyenge a térerő. A funkció kiemelt eleme a rekesz alján lévő síkantenna, amely "induktív külső antenna csatlakozást" tesz lehetővé. A MobilBoxban most már okostelefonját is töltheti a Qi vezeték nélküli szabvány segítségével.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Simply Clever

Palacktartó

Az első ajtó tágas tárolójában egy 1,5 literes palacknak megfelelő méretű palacktartót és egy gumicsíkot talál. Ide helyezhető el a kivehető hulladéktároló is

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra