Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Connectivity

ŠKODA CONNECT

A ŠKODA Connect olyan online navigációs és információs szolgáltatásokat nyújt, amely lehetőséget biztosít bizonyos kiválasztott járműfunkciók okostelefonnal való vezérlésére, valamint az Ön által kiválasztott ŠKODA márkaszervízzel való kapcsolatfelvételre. A vészhívó rendszer szerves része ennek az eszköznek.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Connectivity

Vészhívó

A jobb oldali piros gomb azonnal segítséget hív, ha súlyos közlekedési baleset történik Önnel vagy a környezetében. A középső gomb a márkaszervizét hívja, ha lerobban. A bal oldali gombbal további információkat kérhet.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Connectivity

USB

Az új ŠKODA KAROQ alapfelszereltsége, hogy két USB-csatlakozón keresztül külső multimédiás lejátszókat és adathordozókat (USB-kulcsokat) tud csatlakoztatni.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Connectivity

SmartLink+

A SmartLink+ kapcsolatot biztosít okostelefonja és a beépített infotainment rendszer között. A SmartGate olyan rendszer, amely Wi-Fi-n vagy USB-kábelen keresztül a kiválasztott járműadatokat egy csatlakoztatott eszközre küldi át.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra