Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Off-road

Intelligens összkerék-meghajtás

A ŠKODA új hobbiterepjárója - intelligens 4x4 rendszerével - minden eshetőségre fel van készülve. A KAROQ SPORTLINE-nal nagyszerűen lehet autózni földutakon és murván. Az elektronikusan vezérelt lamellás kuplunggal ellátott négykerék-meghajtási rendszer a KAROQ kerekei alatt történt legkisebb változásra a másodperc töredéke alatt reagál.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Off-road

Terepképességek

Ha az aszfaltot elhagyva autóz, nem kell parkolóhelyet keresnie. Jókora hasmagasságával, intelligens 4x4 rendszerével, extrém szilárd felépítményével és a terepezést segítő elektronikus asszisztensek egész sorával a KAROQ SPORTLINE ennél sokkal több élményt fog nyújtani.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Off-road

Off-road üzemmód

Az Off-Road gomb valamennyi asszisztensrendszert speciális terepbeállításra állít. Bekapcsolása esetén a gázpedál kevésbé érzékenyen reagál és az Auto Hold funkció az autót kényes helyzetekben kisegíti. A lejtmenet asszisztens (Hill Descent Assist) apró fékezésekkel állandó sebességet tart meredek lejtőkön történő ereszkedéskor.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra