Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Parkolás

Párhuzamos parkolás

A KAROQ akár 40 km/h sebesség mellett is képes szabad parkolóhelyet keresni, ha a Park Assist be van kapcsolva. Amint a szenzorok megfelelő nagyságú helyet találnak (az autó hossza + 80 cm), a rendszer segítséget nyújt a parkolási manőverekben.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Parkolás

Merőleges parkolás

A Park Assist félautomatikusan kormányozza be az autót előremenetben a keresztirányú parkolóhelyekre. A rendszer automatikusan optimális kormánymozdulatokkal segíti a vezetőt a vonalak közé történő beállásban, a vezetőnek csupán a gáz- és fékpedált kell kezelnie.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Parkolás

Kiállás

A szűk helyekről való kiállás is könnyebb. Ebben az üzemmódban a Park Assist a KAROQ-ot előre és hátra manőverezi, míg a parkoló autók közül ki tud kanyarodni.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra